30 Mart 2014 Pazar

Beylikdüzü Konut Sektörü

Ey yatırımcılar ! Beylikdüzü konut sektörü şişmiş durumda. Konut mezarlığına dönmüş bu ilçede emlak yatırımı sizi ileride ciddi zarara uğratacaktır. Son 4 yıldır daire fiyatlarında bir kuruş bile artma yok. Emin olun önümüzdeki yıllarda da düşmeye başlayacaktır. Şuan kiracı bile bulamayan yüzlerce daire sahibi var. Özellikle 1+1 ve 1+0 arzını patlatan bir kaç firma, bu evleri günlük kiralık ev firmalarına kiraya verip kira garantili diye satıyor. Beylikdüzü günlük kiralık ev şeklinde hepiniz bir çok ilan görmüşsünüzdür. Beylikdüzü'nde günlük kiralık ilanlarının bu kadar yoğun olmasının sebebi budur. Fakat bu günlük kiralık ev işi tam yasal bir iş değildir. Bu gün yarın bu işle ilgili aksi yönde bir yasa çıkar ve yasaklanırsa sayısı binleri geçen 1+1 ve 1+0 daire boşa çıkacak. Bu kadar dairede sizce kim oturacak.

Beylikdüzü Günlük Kiralık Ev 

Bakın beylikdüzü günlük kiralık ev dediğimiz sektörde 3000 üzerinde konut bulunmakta. Bazı emlak danışmanı arkadaşlar hadi canım abartıyorsun şeklinde mail atmışlar. Gelin hep birlikte sadece herkesin bildiği sadece günlük kiralık ev işi yapan siteleri sayalım.

  • Hera Club Residence = Toplam 379 Adet 1+1 Daire Bulunmakta ve Hepsinde Günlük Kiralık Ev İşi Yapılıyor.
  • İnnovia 3 B Blok = Bu Binada Bulunan 475 Adet 1+1 ve 1+0 Dairelerin Tamamı Gene Beylikdüzü Günlük Kiralık Ev Firmaları Tarafından İşletiliyor.
  • N Residence = Toplamda 560 Adet 1+1 ve 1+0 Daireden Oluşuyor ve Tamamı Günlük Ev Olarak Sektörde.
  • New Residence = Bu Sitede En Az 100 Adet Günlük Kiralanan Ev Bulunmakta.
Bakın sadece 3 sitede 1000'den fazla günlük kiralık daire saydık. Bunun en ez 3, 5 katı daire sayısı Beylikdüzü'nün çeşitli mahallerinde değişik binalarda var. Şimdi olur da bu iş biterse bu kadar 1+1 dairede kim oturacak. Oturun bir düşünün. Sonra bir karar verin. Ya bu günlük kiralık ev işine sahip çıkın; Evet bu sektör ekonomiye ve inşaat sektörüne ciddi katkı sağlıyor değin. Yada bu sektör gereksiz bir sektör ben dairemi başkasına kiraya vereceğim alıyorum değin. İkisinden birini seçin ve ikili oynamayın.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder